Intelligens logisztikai döntések

A WMS és WCS rendszerek számára pontos mérettörzsadatokra van szükség az intelligens feldolgozási és optimalizálási döntések meghozatalához.

promiscan

Miért fontos a dimenziómérés?

A tárolási és szállítási helyek végesek és drágák. A raktárirányítási rendszer (WCS) „valós idejű” tevékenységeket irányít a raktárakban és elosztóközpontokban. A raktározási tevékenységek forgalomszabályozójaként működnek, feladatuk az anyagmozgató rendszerek (és bizonyos esetekben a dolgozók tevékenységének) irányítása. Ezzel szemben egy raktárkezelő rendszer (WMS) inkább a szélesebb körű tevékenységekre, emberekre és folyamatokra összpontosít, mint például a szállítmányok és megrendelések.

N

Csökkenthető a bevételkiesés

N

Lehetőség a "bevétel-visszanyerésre"

N

Tervezhetőbb tárolás és szállítás

N

Pontos beszállítói adatszolgáltatás

N

Automatizálás egyik kulcseleme

Ipar 4.0

Dimenziómérés az Ipar 4.0 részeként

Automata dimenziómérés

A méretezés automatizálása alapvető része az ellátási lánc digitalizálásának. A csomag vagy raklap súly- és méretadatok rögzítése, nyomon követése, nyomon követése és egyéb módon történő feldolgozása valós időben történik, kiküszöbölve a kézi mérést vagy a kézi adatbevitelt, és tovább biztosítva az adatok integritását. Ez az analóg folyamatokról az internet és/vagy az érdekelt felek digitális hálózatai által támogatott digitális folyamatokra való áttérés. A méretezés és a mérlegelés automatizálása az „intelligens raktározás” kulcsfontosságú része. A digitális ellátási lánc egyes elképzelések szerint nyolc kulcsfontosságú elemből áll: integrált tervezés és végrehajtás, logisztikai átláthatóság, beszerzés 4.0, intelligens raktározás, hatékony alkatrész gazdálkodás, autonóm és B2C logisztika, preskriptív ellátási láncelemzés és a digitális ellátási lánc lehetővé tétele. 

üzleti előnyök

Azok a vállalatok, amelyek képesek ezt a 8 kulcselemet koherens és teljesen átlátható egésszé összeilleszteni, hatalmas előnyökre tesznek szert az ügyfélkiszolgálás, a rugalmasság, a hatékonyság és a költségcsökkentés terén; azok, amelyek késlekednek, egyre inkább lemaradnak.  

kritikus szerep

A versenyképes és növekvő piacokon, ahol a munkaerőköltségek folyamatosan emelkednek, az egyre magasabb szintű automatizálásra való törekvést a működési hatékonyság, a termelékenység javítása és a fizikai munka csökkentett igénybevétele vezérli. 

Az Önök projektje

Eszébe jutott olyan terület, ahol komoly üzleti előnyt, vagy teljesítmény növekedést
lehetne elérni egy ehhez hasonló rendszerrel?

A Prominens Kft. vezető termékei a RAVAS mobil és hordozható mérlegek, valamint a Safety Line – Biztonsági műszerek.

Elérhetőségeink

prominens@prominens.hu

+36 62 533 933

6800 Hódmezővásárhely
Dr. Rapcsák András. u. 49.